AJÁNLÓ
 
09:30
2014. 04. 10.
A Párt (a Krétakör előadása a Trafóban) Schilling Árpád legújabb hazai színházi...
A bejegyzés folyatódik
 
09:30
2014. 04. 10.
Gulyás Márton: Korrupció (Krétakör) A Krétakör új előadása, a Korrupció fiktíven...
A bejegyzés folyatódik
 
09:30
2014. 04. 10.
Vasárnap este harmincnegyedik alkalommal osztották ki a Színikritikusok Díját. A legjobb előadás...
A bejegyzés folyatódik
 
09:30
2014. 04. 10.
Shakespeare: Vízkereszt, vagy bánom is én (Kőszegi Várszínház) A nyári színházaknak...
A bejegyzés folyatódik
 
09:30
2014. 04. 10.
Beaumarchais - Kokan Mladenović - Gyarmati Kata: Opera Ultima (Újvidéki Színház) A hatalom...
A bejegyzés folyatódik
Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Színészek szelfiznek a Krétakörért

0 Komment
0 Reblog

„Árpád ugat, ugat, ugat, ugat. Tényleg, mit csinált ő már életében, hogy ezeket elmondhatja? Tegye fel a kezét, aki kettőnél több Schilling-előadást látott már életében, és abból legalább az egyik tetszett!” – mondta Kálomista Gábor a HírTV-ben. A Krétakör pedig megkérte a nézőit: aki látott már ilyenből legalább kettőt, és abból legalább egy tetszett neki, küldjön nekik jelentkezős szelfit. A felhívásnak rengeteg színész is eleget tett, Alföldi Róberttől Hámori Gabriellán és Kulka Jánoson keresztül Molnár Piroskáig.

Alföldi Róbert (A teljes galéria elérhető az Egyfelvonás Facebook-oldalán)

Schilling Árpád legújabb, A Párt című rendezése kapcsán adott interjút az Indexnek, amelyben azt nyilatkozta Balog Zoltán emberierőforrás-miniszterről: „A riporter azon kérdésére, hogy nem gondolja úgy, hogy azokat a pályázókat, akik kormányellenes demonstrációkat szerveznek, ki kellene zárni a pályázati rendszerből, a miniszter így felelt: egyetértek. Ami igazán tanulságos ebben a történetben, hogy a Thália Színház társulatának ez csont nélkül belefér. Ez a mi szakmánk. Évek óta azt ugatom, hogy a legnagyobb kárt ez fogja okozni, hogy a szakma nem tudja megvédeni magát, nem képes felmérni, hogy felhasználnak minket”.

Kulka János (A teljes galéria elérhető az Egyfelvonás Facebook-oldalán)

A kijelentés kapcsán Kálomista Gábor, a Thália menedzser-igazgatója HírTV-s műsorában, a Gajdics Ottóval közös Páholyban felháborodottan kérte számon az általa csak „kisgyerekként” emlegetett Schillingen, hogy „bölcsességeket böfögjön” az előadásaiban az életről, ezzel „megrontva a gyermekeinket”. Ekkor hangzott el a fenti mondat arról is, „tegye fel a kezét, aki kettőnél több Schilling-előadást látott már életében, és abból legalább az egyik tetszett”. A Krétakör komolyan vette a kérést, és arra kérte nézőit: „Küldj te is kézfeltartós selfie-t, ha láttál már két Schilling-előadást, és legalább az egyik tetszett!”.

Molnár Piroska (A teljes galéria elérhető az Egyfelvonás Facebook-oldalán)

A felhívásnak rengeteg színész is eleget tett – az ő kézfeltevős szelfijeikből az Egyfelvonás Facebook-oldalán közlünk galériát, amely ide kattintva érhető el.

Hámori Gabriella (A teljes galéria elérhető az Egyfelvonás Facebook-oldalán)



Kövesd az Egyfelvonást a Facebookon!

Erről beszéltek:

img src="/images/hex-loader2.gif" width="300" alt="" />

Olvasóim

Bódi Tamás puskar Kovács Bálint bujdosobori Butterfly Pallag Zoltán cultrobot28 egyfelvonas lucka Csobod Luca ivanyiorsolya bg

Feedek

Hirdetés