Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Elcsépelt helyett életszerű

0 Komment
0 Reblog

Pierre Sauvil: Napfény kettőnknek (Rózsavölgyi Szalon)

Állami támogatás nélkül, profitmaximalizálásra törekedve pont színházat működtetni minden tiszteletet megérdemlő vállalkozás. Az Orlai Produkciós Iroda évek óta működik példaszerűen, sőt, cégpolitikája a hihetetlenségig szimpatikus: a minél nagyobb közönségnek szóló sikerelőadások profitját Orlai Tibor nemhogy nem teszi elégedetten zsebre, de független társulatok értékes, de profittermelésre képtelen előadásainak létrehozását támogatja vele, nem is csak a minőségre, de a társadalmi hasznosságra is odafigyelve. S noha "magas kultúrából" pénzt csinálni egyike a legnehezebb feladatoknak, egy éve Zimányi Zsófia is beállt Orlai mellé a picinyke sorba, megnyitotta vállalkozását, a Rózsavölgyi Szalont - és egy év alatt már látszik az is, hogy Zimányi nem enged a mindig nagyobb tömegeket elérő gagyi csábításának.

Szervét Tibor, Sipos Vera - Fotók: Rózsavölgyi Szalon

A tejszínnek is jelentése van a kávéban

0 Komment
0 Reblog

Katarina Mazetti: A pasi a szomszéd sír mellől (Rózsavölgyi Szalon)

Olyan Für Anikó játékát nézni a Rózsavölgyi Szalon A pasi a szomszéd sír mellől című előadásában, mint egy nyári délutánon napozni a tengerparton: az ember csak ül, egyre jobban érzi magát, és megnyugszik, hogy minden rendben van a világgal. A színésznő olyan lenyűgöző profizmussal játszik ebben a könnyed, de nem súlytalan romantikus kétszereplősben, hogy csak erről külön elemzést lehetne írni.

Für Anikó - Fotók: Éder Vera

Kövesd az Egyfelvonást a Facebookon!

Erről beszéltek:

img src="/images/hex-loader2.gif" width="300" alt="" />

Olvasóim

Bódi Tamás puskar Kovács Bálint bujdosobori Butterfly Pallag Zoltán cultrobot28 egyfelvonas lucka Csobod Luca ivanyiorsolya bg

Feedek

Hirdetés