Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Spielberg libája távolról kacsának tűnt

0 Komment
0 Reblog

Michael Morpurgo - Nick Stafford: War Horse (New London Theater)

Emberek mozgatják ugyan a nagy múltú londoni színházban a lóbábokat, mégsem nevetséges, inkább élethű a Steven Spielberget is megihlető Csataló vagy Hadak útján című mese: a bábosok úgy csóválják a ló farkát, úgy fújtatnak, hogy az ember tényleg elhiszi, élő állat van a színpadon. Londonban élő tudósítónk számol be az előadásról.

Fotók: War Horse On Stage, Brinkhoff/Mögenburg

Helen Mirren a magyaroké is

0 Komment
0 Reblog

Tavaly Danny Boyle Frankestein-rendezését mutatták be az Uránia moziban, június 13-án, csütörtökön este nyolc órától pedig élőben közvetítik Helen Mirren visszatérését a királynő szerepében. Kapós lett a mozikban a színház.

A Budapesti Kamaraszínház tavalyi bezárása után megnyílt a Jurányi Produkciós Közösségi Inkubátorház és az Átrium Film-Színház. Mindkét játszóhely szimpatikusan fejlődik: egyre szélesebb repertoárral, egyre színvonalasabb produkciókkal jelentkeznek. Jó kedvünkben megnéztük, hogy más európai országokban milyen új színházépületeket adtak át vagy terveznek átadni idén.

Kövesd az Egyfelvonást a Facebookon!

Erről beszéltek:

img src="/images/hex-loader2.gif" width="300" alt="" />

Olvasóim

Bódi Tamás puskar Kovács Bálint bujdosobori Butterfly Pallag Zoltán cultrobot28 egyfelvonas lucka Csobod Luca ivanyiorsolya bg

Feedek

Hirdetés