Ilyen a Nemzeti Színház új logója

1 Komment
0 Reblog

A Nemzeti Színház kitette új logóját a Facebookra. Sok hozzáfűznivalónk nincs, láthatóan egy letisztultabb, egyértelműbb elrendezéshez, hagyományosabb betűtípushoz és a patinás aranyszínhez nyúl vissza, illetve kiemelt helyet kap rajta a színház alapításának éve, ami szintén egy konzervatívabb hozzáállást tükröz. Persze könnyen lehet, hogy ez egy régi logó, amit újra elővettek. Az eddigi sem égett belénk különösebben, de most érdemes összehasonlítani a kettőt. Szavazz, hogy melyik tetszik jobban!

A korábbi logót így magyarázták: "A színház megújult logója a célok közt megfogalmazott társadalmi-kulturális párbeszédet szimbolizálja, középpontjában a Nemzeti Színházzal, mely képes kapcsolatot teremteni a különböző csoportok között. Olyan értékek, mint a nyitottság, a sokszínűség és az új keresése határozzák meg az intézményt. Erre utal az új szlogen is: Új értelmet ad." Balra a régi, jobbra az új.

Melyik néz ki jobban?
 
Régi
Új
 
free polls

Kövesd az Egyfelvonást a Facebookon!

Erről beszéltek:

Olvasóim

Bódi Tamás puskar Kovács Bálint bujdosobori Butterfly Pallag Zoltán cultrobot28 egyfelvonas lucka Csobod Luca ivanyiorsolya bg

Feedek

Hirdetés