Színészek szelfiznek a Krétakörért

0 Komment
0 Reblog

"Árpád ugat, ugat, ugat, ugat. Tényleg, mit csinált ő már életében, hogy ezeket elmondhatja? Tegye fel a kezét, aki kettőnél több Schilling-előadást látott már életében, és abból legalább az egyik tetszett!" - mondta Kálomista Gábor a HírTV-ben. A Krétakör pedig megkérte a nézőit: aki látott már ilyenből legalább kettőt, és abból legalább egy tetszett neki, küldjön nekik jelentkezős szelfit. A felhívásnak rengeteg színész is eleget tett, Alföldi Róberttől Hámori Gabriellán és Kulka Jánoson keresztül Molnár Piroskáig.

Alföldi Róbert (A teljes galéria elérhető az Egyfelvonás Facebook-oldalán)

Nem vált kormányt a Krétakör pártja

0 Komment
0 Reblog

A Párt (a Krétakör előadása a Trafóban)

Schilling Árpád legújabb hazai színházi rendezése eklektikus gesamkunstwerk: a színház, az akrobatika, a koncertzene, a film, a fórum- vagy vitaszínház és egy tudományos konferencia eszközeivel beszél egyrészt arról, hogy mi a gond a hazai és EU-s politikával az elmúlt évtizedek alapján, és mond el egy történetet az iskolaigazgatóról, a polgármesterré választott vállalkozóról és az ő totális korrumpálódásukról, arcvesztésükről.

Marc Vittecoq - Fotók: Tóth-Ridovics Máté

Ez az ország eladó

0 Komment
0 Reblog

Gulyás Márton: Korrupció (Krétakör)

A Krétakör új előadása, a Korrupció fiktíven dokurealista, pol-beat varietészínházba öltött ismeretterjesztő moráljáték. Gulyás Márton író-rendező arra tesz kísérletet, hogy pontosan feltérképezze egy ország rejtett érhálózatát, amelyben vér gyanánt pénz és hatalom folyik: a mindent átszövő korrupciót, vagy tágabban értelmezve a törvény vagy erkölcs szerint elítélendő előnyszerzést.

Kiss-Végh Emőke, Tóth Máté - Fotók: Tóth Ridovics Máté

Kövesd az Egyfelvonást a Facebookon!

Erről beszéltek:

Olvasóim

Bódi Tamás puskar Kovács Bálint bujdosobori Butterfly Pallag Zoltán cultrobot28 egyfelvonas lucka Csobod Luca ivanyiorsolya bg

Feedek

Hirdetés